Umrah

Instituut Islam & Pedagogiek organiseert dit jaar (2024) twee Umrah’s. De eerste vindt in shaa’ Allah plaats in de meivakantie en is van 2 mei tot en met 12 mei 2024. De tweede vindt plaats in wintervakantie. De beide Umrah’s zijn onder begeleiding van Sheikh Aboe Imail en Ustaadh Abdelouahab Bozhar.

Tijdens onze reizen staan persoonlijke begeleiding en aandacht voorop. Het doel van deze reizen is om de reizigers een gezegende Umrah en een heerlijke tijd te laten meemaken in Mekka en Medina. Stichting IIP onderscheidt zich met een visie die sterk gericht is op religieuze en persoonlijke groei. Sheikh Aboe Ismail en Ustaadh Abdelouahab Bozhar zullen het reisgenootschap voortdurend van de nodige begeleiding, intensieve lessen en adviezen voorzien om als moslim en individu zich te kunnen ontwikkelen en te groeien.

Verder bieden wij tijdens onze reizen de mogelijkheid om op consult te gaan bij een van onze begeleiders die tevens geestelijk verzorgers zijn. Zowel individuen als echtparen met specifieke vragen of problemen kunnen dit in een persoonlijke en kleinschalige setting met één van de begeleiders bespreken. Omdat er maar beperkte tijd en gelegenheid gereserveerd kan worden voor deze consultgesprekken, graag bij het boeken van de reis hiernaar informeren.

Ten opzichte van andere aanbieders is er zowel in Medina als Makkah bewust gekozen voor hotels in het hoger segment. Ook zit er bij ons het ontbijt als het diner altijd inbegrepen in het pakket (all inclusive). Hierdoor komt u qua comfort niets tekort en komt u goed tot de nodige rust tijdens deze intensieve dagen van aanbidding.

  • Heenreis: 2 mei 2024 Amsterdam-Jeddah-Medina (SAUDIA Airlines)
    • Terugreis: 12 mei 2024 Jeddah-Amsterdam (SAUDIA Airlines)
    • Verblijf Medina: Dar Al Hijra InterContinental, an IHG Hotel (impressie)
    • Verblijf Mekka: Hilton Suites Makkah (impressie)
    • Maaltijden: Ontbijt & Diner

Pakket is inclusief:

Prijzen (per persoon):

2 persoonskamer

€ 3.150,-

3 persoonskamer

OP AANVRAAG

4 persoonskamer

OP AANVRAAG

Bij IIP staan we bekend om onze ongeëvenaarde service en compromisloze kwaliteit. Met slechts een beperkt aantal beschikbare plekken, bieden wij een exclusieve Umrah-ervaring met twee ervaren begeleiders. Kies voor een persoonlijke touch met kleine groepen en intensieve begeleiding om uw reis soepel te laten verlopen.

Geniet van boeiende lessen en inspirerende lezingen tijdens uw verblijf in strategisch gelegen vijfsterrenhotels, inclusief ontbijt en diner. Maak uw Umrah-ervaring compleet met exclusieve excursies voor een onvergetelijke ontdekking van de bestemming.

Mis deze unieke kans niet! Neem nu contact met ons op via whatsapp, email, telefoon voor meer informatie of reserveer je plek hieronder en maak van uw Umrah een onvergetelijk ervaring.

06 – 2377 7677

Ben je er eruit en wil je een Umrah reis boeken? Reserveer je plek hieronder.

HELAAS WIJ ZIJN VOLGEBOEKT!

Houdt onze website in de gaten voor de Umrah reis in december 2024.

*Vaccinaties: Het Saoedische Ministerie van Gezondheid heeft op 21-3-2022 bekendgemaakt dat de vaccinaties tegen covid-19 niet meer vereist zijn om het land binnen te komen. De vaccinatie tegen meningitis is nog wel verplicht volgens de Saudische Ambassade in Den Haag. Geweigerd worden door de autoriteiten als gevolg van het niet hebben van de juiste vaccinatie is geheel op eigen risico.

Reviews:

Lisanne K
Lisanne K
15 Mei 2024
Issy
Issy
2 Mei 2024
Ik Bkb
Ik Bkb
4 Februari 2024
Moge Allah jullie belonen voor de geweldige seminar. Pakkend, tot de kern en praktisch!
Doha
Doha
23 Januari 2024
Mijn Umrah reis met IIP was uitstekend. Alles was tot in de puntjes geregeld, van eten tot excursies en lessen. De mogelijkheid om vragen te stellen werd altijd geboden, met directe en nuttige antwoorden. IIP heeft echt hun best gedaan om ons te ontlasten, waardoor we ons volledig op de aanbidding konden concentreren. Tijdens de Umrah werden we goed begeleid en in de gaten gehouden, wat ervoor zorgde dat iedereen bij elkaar bleef en de Umrah rituelen succesvol kon uitvoeren. Deze onvergetelijke ervaring zal ik koesteren, en incha Allah hoop ik snel weer met IIP op reis te gaan om dit opnieuw te beleven. Dank aan het hele team van IIP voor deze prachtige reis.
taemir khader
taemir khader
21 Januari 2024
Assalamoe alaikom, Alhamdulilah, dat wij zijn begunstigd om begeleid te worden door deze stichting. Alles was top geregeld en de begeleiding was uitmuntend. Het doel was ook om aanbiddingen te doen, te genieten en mogelijk een gedragsverandering te creëren. Dus een reis om jezelf te verbeteren. Dit krijg je ook mee in de lessen, lezingen en gezamenlijke activiteiten. Ik gun iedereen om met deze stichting op reis te gaan en raad het ten zeerste aan! JazzakumAllahu khair
N. El M.
N. El M.
20 Januari 2024
elHamdoellilah, dat Allah (swt) ons deze prachtige reis heeft laten meemaken met IIP. De broeders ontzorgen je volledig (prima en uitstekende hotels zeer dichtbij de moskeeën in Medina en Mekka, geen zorgen om eten omdat ontbijt en diner inclusief is), waardoor je je macha Allah volledig kunt richten op de aanbidding en je rust kunt nemen op deze intensieve dagen. Daarnaast verzorgen ze excursies naar mooie plekken (Jabal Uhud, jabal Al Noor, Masjid Quba, Mina, Arafat, avondje in woestijn, dadel-plantage, ....) en kregen we lessen van de Sheikh en Ustaadh. Alle vragen die je hebt mag je stellen (zowel Umrah gerelateerd als andere zaken) en worden beantwoord. De reisleiders (Ustaadh A en Sheikh Abu I. en si Z.) hebben ons stap voor stap uitgelegd welke rituelen we moesten doen tijdens de Umrah en zij stonden continue aan onze zijde om de Umrah te verrichten zoals onze Profeet Mohamed ﷺ heeft gedaan. We zijn al weer bijna 3 weken terug in Nederland en willen niets anders dan terug naar de twee mooiste plekken van de wereld (Medina en Mekka). Een ervaring die wij nooit zullen vergeten (we zijn Allah swt dankbaar dat wij dit hebben mogen meemaken als gezin) en daar heeft IIP meer dan haar steentje aan bijgedragen. Barak Allah hoefeekum si Z., Ustaadh A. en Sheikh Abu I.. Moge Allah swt jullie belonen voor het organiseren van deze onvergetelijke reis en alle inspanningen die jullie hiervoor hebben moeten doen om het ons als groep tot in de puntjes te vergemakkelijken, zodat wij ons volledig konden richten op de aanbidding. 🤲🏼 Moge Allah swt jullie behouden voor jullie families en de Ummah (waar jullie insha Allah nog vele Umrahs voor zullen organiseren). 🤲🏼 Wij hadden geen betere reisgezelschap (reisleiding si Z., Ustaadh A. en Sheikh Abu I., broeders, zusters, broertjes Anouar, Amir, Soelaiman en zusje Houda) kunnen wensen dan jullie. Moge Allah swt onze Umrah accepteren, jullie laten slagen in deze Dounia en ons insha Allah samenbrengen in Janaat elFirdaus. 🤲🏼 IIP een echte aanrader en zou geen moment twijfelen om nogmaals mee te gaan op Umrah! Medina en Mekka 🕋 in our ❤️ forever
Manaar Faloun
Manaar Faloun
20 Januari 2024
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn Umrah-reis met IIP een onvergetelijke ervaring was. De begeleiding die we ontvingen, heb ik als positief ervaren, en elk lid van het IIP-team was toegewijd om onze Umrah-reis soepel en betekenisvol te laten verlopen. De toewijding die zij tentoonspreidden gedurende de reis was aanwezig, en ze stonden klaar om onze vragen te beantwoorden. Mijn lof voor de begeleiding tijdens deze prachtige reis is enorm positief. Het programma dat IIP heeft samengesteld was niet alleen goed, maar ook educatief. Mijn oprechte dank gaat uit naar elk lid dat deel uitmaakte van deze mooie reis en bijdroeg aan de waardevolle begeleiding die we ontvingen. De lessen van de ustaadh en de Sheikh voegden een diepere, educatieve betekenis toe aan deze mooie reis. Ik ben vol lof over IIP en zou zonder enige aarzeling opnieuw met hen op Umrah willen gaan. Hun toewijding, het educatieve programma en de begeleiding tijdens de Umrah en de diverse activiteiten die we hebben verricht, maken hen een aanrader. Mijn oprechte dank gaat nogmaals uit naar het hele team van IIP voor het creëren van een reis die onze harten heeft geraakt en een blijvende indruk op ons heeft achtergelaten.
Faatje El Mo
Faatje El Mo
20 Januari 2024
Salaam 3aleikoum, Aller eerst wil ik IPP bedanken voor een fijne Umrah, moge Allah swt jullie rijkelijke belonen, ik raad zeker iedereen aan om met IPP met Umrah te gaan. Alles is top georganiseerd.