Basiskennis Islam voor bekeerlingen (zusters)

Nieuwe cursus voor bekeerlingen (zusters) – Basiskennis Islam

Assalaamu aleikum beste zuster,

Ben jij bekeerd tot de Islam en wil je graag je kennis over ons mooie geloof verbreden? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Wij bieden een cursus aan waarbij, aan de hand van de vijf zuilen van de Islam en de zes zuilen van Iemaan, kennis kan worden opgedaan over het prachtige geloof dat Allah aan ons geschonken heeft. Zeker in deze roerige tijden is het voor iedere moslim van belang om de basis van ons geloof goed te leren kennen, opdat je sterker in je schoenen zult staan. Ook zorg je er dan voor dat je Allah beter en intenser kunt aanbidden. Immers, het leren kennen van Allah is de belangrijkste zuil van Iemaan en de beste manier om dichterbij Allah te komen.

De cursus wordt gegeven door twee van onze zusters: Oum Amani en Oum Firdaws. Dit doen zij aan de hand van cursusmateriaal dat eerder door Sheikh Aboe Ismail is samengesteld. Zowel Oum Amani als Oum Firdaws hebben ruime ervaring met de doelgroep.

Waarom richten wij ons specifiek tot bekeerde zusters? Dat doen wij, omdat wij uit ervaring weten dat het voor een bekeerling soms lastig is om de stap te zetten en een cursus te volgen. We willen benadrukken dat het een laagdrempelige doch serieuze cursus is. De docenten zullen de studenten in dit proces begeleiden. Heb jij deze kennis nog niet of wil je graag je kennis opfrissen?

Binnenkort zullen de aankomende cursusdata worden aangekondigd. Wij nodigen u uit om op de hoogte te blijven via onze diverse sociale mediaplatforms en onze officiële website.

Groei door inzicht en verbetering.