Koran leren lezen middels Qaa’idah Nooraniyyah voor zusters

Voor de zusters hebben wij een nieuwe cursus: Koran leren lezen middels Qaa’idah Nooraniyyah. Lees je tot nu toe altijd een vertaling van de Koran en zou je heel graag de Woorden van Allah willen leren lezen zoals ze zijn neergezonden aan onze Profeet (vrede zij met hem)? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Aan de hand van de bekende methode ‘Qaa’idah Nooraniyyah’ zul je de Koran leren lezen. De docente is gecertificeerd op het gebied van Qaa’idah Nooraniyyah en Tajweed. Zij heeft ruime ervaring met het onderwijzen van zusters en kinderen. Grijp je kans om de Koran te leren lezen met de hulp van onze bedreven docente.

Er is bewust gekozen voor een relatief kleine groep. Ons doel is dat deze groep zusters samen deze reis met de Koran zullen maken en elkaar hierin zullen versterken, samen met de docente. Wil jij serieus aan de slag met het leren lezen van de Koran, dan is dit een uitgelezen kans.

 

Binnenkort zullen de aankomende cursusdata worden aangekondigd. Wij nodigen u uit om op de hoogte te blijven via onze diverse sociale mediaplatforms en onze officiële website.