Voortreffelijkheden van de Islam

De Islam is een prachtig geloof met mooie regels en rituelen. Het heeft alles in zich om mensen vrede, vreugde en geluk te brengen. Het kenmerkt zich door een ongekende schoonheid die vaak onopgemerkt blijft voor haar omgeving. Vooral in een tijd waarin de Islam vaak onder vuur ligt en het mikpunt is van stigmatisering en stereotypering.

Om deze negatieve tendens het hoofd te bieden, organiseren wij deze cursus waarin we de voortreffelijkheden van de Islam laten zien aan de hand van een aantal voorbeelden. De cursus geeft de deelnemers een duidelijke inkijk in al het mooie wat de Islam de wereld te bieden heeft en welke voordelen het heeft voor de mensheid.

“Voorzeker, er is tot jullie een Licht van Allah gekomen en een duidelijk Boek.”

(Soerah al-Maa’idah (5): 15)

Wil je meer ontdekken en deelnemen aan deze verrijkende cursus? Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de prachtige aspecten van de Islam en de positieve impact ervan op de samenleving, aarzel dan niet en meld je direct hieronder aan. De cursus wordt gegeven op onze locatie in Rijswijk en  bestaat uit 1 dagdeel.

De cursus “Voortreffelijkheden van de Islam” wordt gegeven door Ustaadh Abdelouahab Bozhar, alumnus van de gerenommeerde Universiteit van Medina.

 

Binnenkort zullen de aankomende cursusdata worden aangekondigd. Wij nodigen u uit om op de hoogte te blijven via onze diverse sociale mediaplatforms en onze officiële website.